Vajersågning i hela landet

RIVAB har utrustning och erfarenhet av verktyget till både större och mindre projekt. Vi hanterar sågning i alla typer av material och erbjuder våra kunder ett smidigt arbete under de flesta förhållanden.

Kontakta oss på 031-51 35 40 så kan vi berätta mer om vår teknik och våra metoder!

Mer information om vajersågning

Vajersågning är en modern teknik som passar väl för svåra jobb i tunga material. Den utvecklades från början för att utvinna sten ur stenbrott, och erbjuder därför stor precision vid omfattande håltagningar – även i trånga utrymmen.

Tekniken gör det enkelt att arbeta i material som är för tjockt för andra typer av sågar. Man kan smidigt skära igenom material som armerad betong, stål. Dessutom är det ett tyst och vibrationsfritt sätt att arbeta.

En vajersåg fungerar genom att man matar en lång vajer genom ex betongen. Vajern är klädd i syntetiska diamanter, vilket gör den otroligt bra på att skära genom nästan allt. En lång serie trissor driver på vajern, och det gör att den kan drivas obehindrat genom materialet. Den här tekniken är mycket användbar på grund av att den lämnar helt släta ytor efter sig. Det innebär att man får stor precision och garanterar ett bra resultat vid håltagning.