Betonghåltagning hos Rivab

Hos RIVAB i Göteborg hittar du erfarenheten och kompetensen som krävs för en perfekt håltagning.

Vår skickliga personal kan hantera alla typer av uppdrag. Vi kan utföra både omfattande och mindre håltagningar, och arbetar lika gärna för stora entreprenadföretag som för privatpersoner. Oavsett det gäller arbete i armerad betong, sten, granit, tegel, eller andra material.  Vi hanterar bland annat:

  • Håltagning för nya fönster och dörrar
  • Borrning för ventiler
  • Spårning i väggar och golv för dragning av rör
  • Installationshåltagning
  • Håltagning inom industri

Hos RIVAB får du en komplett lösning på din entreprenad. Vi garanterar alla våra kunder ett professionellt bemötande, en hög personlig service och ett smidigt utfört arbete. Ett arbete som alltid utförs av kunniga yrkesmän utrustade med den bästa tekniken på marknaden. 

Vår målsättning på RIVAB är att noggrant följa den teknologiska utvecklingen i branschen. Vi gör regelbundet stora investeringar i nya innovationer – något som verkligen syns i vår maskinpark. Vi har tillgång till maskiner som klarar av att arbeta under alla förhållanden och i alla utrymmen. Vi har också det senaste inom diamantskärning med kärnborr och sågklinga. De här verktygen innebär hela skillnaden för den kvaliteten på jobbet. I händerna på vår personal erbjuder tekniken total precision och det bästa möjliga resultatet. Därför kan vi garantera en håltagning precis där ni vill ha den med exakta dimensioner.

Kontakta oss för håltagning i hela landet

RIVAB är ett av landets äldsta och största entreprenadföretag i rivningsbranschen. Men vi håller först och främst till i Göteborg. Därför arbetar vi målmedvetet med vår kvalitet och vår service varje dag, så att vi kan fortsätta vara förstahandsvalet för rivningsentreprenad i hela Sverige.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om våra tjänster, våra metoder och vårt företag.