SANERARE

Placering: Stockholm

Nu erbjuder vi ett roligt uppdrag för dig som vill vara en del i en växande verksamhet med fokus på arbetsmiljö och utveckling.  

 

Som sanerare hos oss blir du en del av avdelningen för lättrivning. Här arbetar du tillsammans med 12 sanerar-kollegor på olika projekt i och omkring Stockholm. Som sanerare samarbetar du även med våra håltagare och rivare för att leverera helhetslösningar till våra kunder. Arbetet som sanerare innefattar sanering av asbest, PCB samt lättrivning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Besiktning
  • Avspärrning och zonbygge
  • Sanering och avforsling av miljöfarligt material
  • Skötsel av maskiner och verktyg

Krav för denna tjänst är tidigare arbete med sanering, asbestutbildning och tjänstbarhetsintyg. Det är meriterande om du även har utbildning för sanering av PCB. För att trivas i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad lagspelare som tycker om att samarbeta med andra och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

Lotuskoncernen är Sveriges främsta aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi är över 400 anställda i Norden och vår verksamhet sker i huvudsak på olika platser i Sverige och Finland. Hos oss får du ett roligt arbete med stor frihet och möjlighet till utveckling i en organisation med ambition att vara en hållbar arbetsplats i framkant. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet. Som medarbetare hos oss får du ta del av våra förmåner och arbetssätt, bland annat i form av:

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till Kristina Hansson  kristina.hansson@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår