SANERARE

Placering: Umeå

Är du en problemlösare som inte räds höga höjder?

Nu erbjuder vi ett roligt uppdrag för dig som vill arbeta med sanering i norra Sverige.  

 

Som sanerare har du en viktig roll i att våra projekt utförs med god kvalitet enligt tidsplan. Här arbetar du med moderna arbetsredskap i ett gäng av kunniga och erfarna kollegor i och omkring Umeå, men arbete i andra delar av norra Sverige förekommer. Arbetet innefattar sanering av asbest, PCB samt lättrivning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Besiktning
  • Avspärrning och zonbygge
  • Sanering och avforsling av miljöfarligt material
  • Skötsel av maskiner och verktyg

För att trivas i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad lagspelare som tycker om att samarbeta med andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom sanering och lättrivning samt utbildning inom dessa områden.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till Rikard Hedström rikard.hedstrom@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår