TRANSPORTLEDARE

Placering: Stockholm

Nu erbjuder vi en spännande tjänst för dig som tycker om att vara med där det händer.  

Våra transportledare är navet i den dagliga verksamheten och hos oss blir du en viktig del i att säkerställa leveransen av våra tjänster. Verksamheten utför transporter av olika slag med ca 50 bilar i Stockholmsområdet och du arbetar med härliga kollegor på vårt kontor i Norsborg. Du blir en av 4 transportledare på en avdelning där gruppen även består av en administratör, en säljare och en avdelningschef. Rollen som transportledare passar dig som vill arbeta självständigt och ta stort eget ansvar. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Säkerställa utförande av transportavdelningens tjänster
  • Planering och fördelning av verksamhetens resurser
  • Förbättra och utveckla processer och rutiner

Hos oss får du stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av avdelningens arbete tillsammans med kollegor och kund. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av transportbranschen, är administrativt kunnig och har god datorvana. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. 

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV och personliga brev via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår