HÅLTAGARE

Placering: Stockholm

Nu erbjuder vi en utvecklande tjänst för dig som vill arbeta med håltagning i Stockholmsområdet.

 

Som håltagare hos oss är du en viktig del i leveransen av våra projekt inom lättrivning. Här arbetar du med moderna arbetsredskap tillsammans med härliga kollegor på olika platser i Storstockholm. Dina vanligaste arbetsuppgifter är:

  • Håltagning (borrning)
  • Sågning (väggsågning, golvsågning, vajersågning)
  • Demontering
  • Skötsel av maskiner och verktyg

Vi tror att du har flera års erfarenhet av liknande arbete och är trygg i samtliga arbetsmoment. Du kan arbeta självständigt men värdesätter lagarbete och bidrar till ett gott samarbete. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.

 

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

 

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår