PROJEKTLEDARE NORR

Vill du bidra till att skapa en bättre miljö för kommande generationer?

Nu erbjuder vi en spännande tjänst för dig som vill arbeta med projektledning i norra Sverige.                                                              

I din roll som projektledare har du yttersta ansvar gällande uppstart, drift, avslut samt ekonomi för de projekt du driver, något som ställer krav på ansvarskänsla och struktur men som även innebär frihet att själv lägga upp ditt arbete. Du delar din tid mellan kontorsarbete och att vara ute på de olika arbetsplatserna vilket innebär stora möjligheter att själv planera dina dagar. Dina huvudsakliga arbetsområden är:

  • Försäljning och kundrelationer
  • Kalkyl och ekonomisk plan
  • Arbetsledning och planering
  • Fakturering och attestering
  • Arbetsmiljöarbete

För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, är affärsmässigt driven, ser lösningar och tycker att dialogen med dina kollegor är viktig. Vi förutsätter att du är kostnadsmedveten, van att leda andra samt besitter kunskap om lagar och regler för jobbet.

 

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

 

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till Kristina Hansson, rekryteringsansvarig

kristina.hansson@lotusab.se

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår