SANERARE

Vi söker förstärkning till vårt saneringsteam!

YRKE: Sanerare

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, tillsvidare

LÖN: Timlön enligt kollektivavtal

ANSTÄLLNINGSORT: Stockholm/Mälardalen

 

Är du en handlingskraftig person som inte räds höga höjder? Är du dessutom en sann glädjespridare med en genomförd asbestutbildning i bagaget? Härligt! Då kan du vara en av de två sanerare som vi söker till vårt saneringsteam i Stockholm/Mälardalen.

Om tjänsten

Som sanerare tar du hand om hela processen – allt från inventering och genomförande till säker borttransport av miljöfarligt material. Du ingår i ett team där du dels kommer samarbeta med dina kollegor, men också där du får möjligheten att arbeta självständigt med frihet under ansvar. Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas och letar efter två nya tillskott. Kanske är du näst på tur?

Vi har lång erfarenhet av säker sanering, bland annat av miljöfarliga ämnen som asbest och PCB. För att utföra ett så bra jobb som möjligt erbjuder vi regelbundna hälsoundersökningar samt förmåner såsom friskvårdsbidrag och friskvårdsevenemang. Som anställd inom Lotus-koncernen har du alltid stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med timlön enligt kollektivavtal.

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig!

Om dig

Vi söker dig som, precis som oss, är driven och har erfarenhet inom branschen. Vi tror att du är en person med hög arbetsmoral som värdesätter lojalitet och känner stolthet över såväl ditt eget som dina kollegors arbete. Du har en positiv inställning och gör ditt bästa för att sprida glädje och skapa god stämning på jobbet.

Vi ser att du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt har B-körkort. Du har minst två års erfarenhet av saneringsarbete och har även en genomförd asbestutbildning samt giltigt tjänstbarhetsintyg. Vi ser det som en merit om du har en PCB-utbildning samt tidigare erfarenhet av arbete med fogskärning, men det är inget krav för tjänsten. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och att du är rätt person för rollen!

Om oss

Rivners Sanering AB är ett av sju företag inom Lotus-koncernen som i grunden är ett familjeägt företag. Lotus Maskin & Transport AB är ett etablerat företag som arbetar inom fyra affärsområden; rivning, transport, återvinning och anläggning. Lotus är ett maskinellt välutrustat transport- och rivningsföretag som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra vår verksamhet och våra tjänster. Vårt breda utbud av olika maskiner och tjänster gör att vi kan erbjuda snabb service, snabba leveranser och kompletta helhetslösningar och för oss står kvalitet, kompetens och kompletta lösningar i fokus.

Vi bedriver verksamhet i hela Sverige, med kontor från Piteå, Stockholm ner till Göteborg. Företagen som ingår i Lotus-koncernen tillsammans med Rivners Sanering AB är moderbolaget Lotus maskin och Transport AB, Rivners AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt LODAB Demolering AB.

Hur är det att jobba hos oss? 

Ola, en av våra sanerare, berättar om sin roll och vad det kräver av honom som medarbetare. 

“Jag arbetar som sanerare – en roll som är mycket mångsidig och som ställer höga krav på noggrannhet. Det är vanligt förekommande att som sanerare ställas inför nya och oväntade situationer som kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt.”

Vidare berättar Ola om Rivners Sanerings värderingar och att det är en arbetsplats med en öppen och tillåtande arbetskultur.  

Vi arbetar för mångfald på arbetsplatsen. Alla ska känna att de är delaktiga och har en viktig

funktion i företaget. Här är inga hinder för stora och alla ska få göra sin röst hörd. Vi gör inte

skillnad på någon oavsett etnicitet, kön eller roll i företaget.”

 

Vill du bli en del av oss? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.rivners.se

Rivners huvudkontor

Segersbyvägen 3B

145 63 Norsborg

 

Utbildning

Asbestutbildning

Giltigt tjänstbarhetsintyg

PCB utbildning (meriterande)

Arbetslivserfarenhet

-       Minst två års erfarenhet av saneringsarbete

-       Arbete med fogskärning (meriterande)

Språk

Svenska (krav)

Engelska (krav)

Körkort

B-körkort (krav)

Ansökan

Helena.eriksson@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår